Salla ja Jaakko ovat tehneet hoitoja syyskuusta 2016 alkaen uudessa hoitotilassa osoitteessa Tunturikatu 16 C. Molemmille löytyy aikoja täältä: https://www.varaaheti.fi/hierontajaakko/fi

Salla tekee hoitoja myös luontaishoitola Eko Egossa (Hämeentie 68).

 Muiden hoitoja kannattaa kysellä yhteystiedoista alla.

 


HIERONTA

Käytän hieronnassa klassisia ja urheiluhieronnan otteita. Tarpeen mukaan myös mobilisointia, osteopaattisia ja passiivisia venytyksiä sekä shiatsusta tuttuja painallustekniikoita. Hierontaöljynä käytän laadukkaita ja luonnonmukaisia öljyjä, johon voidaan lisätä myös eteerisiä öljyjä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kevään 2017 ajan tutustumistarjoushinnat hierontaan:

60 min / 40 €
90 min / 60 €

 

 SHIATSU 

Kaipaatko rentoutumista? Apua lihasjumeihin? Helpotusta stressiin? Tervetuloa shiatsuun joogastudio Pihasalille (Kalevankatu 31, Helsinki)!

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista. Hoito voi sekä rauhoittaa että virkistää, ja siitä voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, kuten lihasjännityksiin ja kipuihin, päänsärkyyn, stressiin, uniongelmiin, ahdistuneisuuteen ja ruoansulatusvaivoihin.
Käytän hoidoissa myös Young Living -eteerisiä öljyjä.

Pihasalin blogaaja Lotta-Leenan kokemus hoidostani>>>

Hinnat:
60 min / 60 €

Tarjous:
3 x 60 min / 150 €

 

AROMAATTINEN JOOGAHIERONTA

Pihasalin hoitovalikoima laajenee jälleen, kun shiatsuterapeutti Salla Niemi lisää hoitovalikoimaanasa vuoden alusta aromaattisen joogahieronnan. Hoidossa yhdistyvät syväkudoshieronta ja avustetut venytykset. Hoito perustuu ayurvediseen joogahierontaan, mutta Salla käyttää siinä samoja Young Living -eteerisiä öljyjä, joita hän on käyttänyt shiatsuhoidoissaan useamman vuoden ajan.

“AYM combines deep tissue massage with coordinated breath-work and yoga stretching. Similar to Thai massage, Ayurvedic Yoga Massage is performed on a mat allowing for a full range of stretching. In addition; the deep tissue massage dissolves physical tension, while the assisted stretches and breath exercises realign the body and stimulate the natural flow of energy.”

Katso video aiheesta>>

Hinta:
90 min / 75 €
3 x 90 min /195 €

Ajanvaraukset ja tiedustelut shiatsuun ja aromaattiseen joogahierontaan:

Salla Niemi
050 526 3901
salla@virtapyorre.fi

salla_web


 

HIERONTAJAAKKO

Hieronta palauttaa sinut luonnolliseen tilaan, jossa hengitys, keho ja mieli ovat vapaina ja rentoina. Hierontaterapeuttina tavoitteenani on tarjota parantava hierontakokemus, kehollinen tietoisuus ja avaimet yksilölliseseen itsehuoltoon asiakkaan ongelma-alueiden ja tarpeen mukaan.

Olen toiminut viisi vuotta täysipäiväisenä hierontajayrittäjänä. Olen oppinut paljon ihmisestä, anatomiasta ja fysiikasta. Olen todennut, että hieronta-aika on aina kovin rajallinen. Siksi pyrin saamaan hierontakokemukseen pakattua mahdollisimman paljon “tehoja” eli parempaa fyysistä linjausta ja kivunpoistoa, samalla kuitenkin säilyttäen hoidon kokonaisvaltaisena ja energeettisesti eheyttävänä kokemuksena.

Olen kiinnostunut jänne- ja kalvorakenteista sekä isommista lihaslinjoista. Näen tehokkaaksi työstää lihasten triggerpisteet ja kiinnityspaikat kunnolla, sillä niiden kautta koko lihas sekä keskus- ja autonominen hermosto vapautuvat nopeammin. Tarpeen vaatiessa osallistan asiakasta mukaan liikkeeseen, jotta välitykset paranevat ja liikeradat tervehtyvät. Otan aina huomioon asiaakkani toiveet ja erityistarpeet rentoutuksestamuokkaavampaan hoitoon.

Käytän hoidoissani monipuolisesti urheilu- ja klassisen hieronnan otteita, osteopaattisia venytyksiä, mobilisoivaa hierontaa, triggerpiste-tekniikoita sekä syväkudoshierontaa. Lisäksi teen erikoisuutena thaijoogahierontaa, joka tapahtuu pöydän sijaan lattialla. Thaijoogahieronnassa asiakasta venytetään ja hierontaotteissa käytetään koko kehon painoa sekä rauhoittavaa rytmiä. Asiakas voi keskittyä irti päästämiseen.

Olen paikalla maanantaista lauantaihin. Aikoja voi varata helpoiten ajanvarausjärjestelmän kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Hierontaterapeutti Jaakko Kalke

www.varaaheti.fi/hierontajaakko

www.hierontajaakko.com

hierontajaakko@gmail.com
044 571 0111

jaakko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

REIKIHOITO

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan, mutta usein energiamme ovat tukossa. Energian kierto voi heikentyä esimerkiksi stressin vuoksi aiheuttaen muun muassa väsymystä, kireyttä kehossa tai elämänilon madaltumista.

Reikihoito on japanilainen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto, jossa kosketuksen avulla avataan sekä vahvistetaan tukossa olevia energiakanavia: hoidon tavoitteena on palauttaa energian luonnollinen virtaus kehossamme.

Avaan hoidon aikana hoidettavan energiakanavia käsien kosketuksella käyden koko kehon energiakeskukset läpi. Hoidettavalla on tilaisuus hellittää ja kokea syvää rentoutumista, mikä laukaisee stressiä, avaa energiatukkeumia ja vahvistaa kehon energiajärjestelmää. Reikihoito elvyttää kehon ja mielen omia, parantavia voimia.

Reikihoito on lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto, joka sopii yleensä kaikille ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee. Hoito kestää 60 minuuttia.

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Jasmin Koistinen
yasmin@yasminyoga.fi
040 575 1090


 

 KANAVOINTI

Me ihmiset olemme muutakin kuin kehomme, psyykemme ja tekomme. Meissä jokaisessa on sisällämme ääretön viisaus, ns. sisäinen ääni, joka tietää, mikä on hyväksi meille itsellemme. Tuon äänen kuuleminen on monille vaikeata, joskaan ei mahdotonta. Tullakseen tietoiseksi viisaudestaan ihminen tarvitsee pysähtymistä ja läsnäoloa. On hyvä tulla tietoiseksi elämänarvoistaan ja – valinnoistaan. On suotavaa poistaa ne mentaaliset esteet, jotka ovat paremman elämän tiellä. Olisi hyvä harjoittaa tietoisuustaitoja.
Tuon sisäisen äänen kuulemisessa voi käyttää apuna kanavointia. Minulla on omakohtainen kokemus yhteydestä korkeampiin voimiin, jotka haluavat auttaa meitä ihmisiä pyrkimään korkeimpaan totuuteen ja puhtaimpaan rakkauteen. Pyynnöstä välitän ne viestit, jotka kauttani on mahdollista välittää. Samalla autan jokaista yksilöä kuuntelemaan tarkemmin omaa ääntään ja miettimään niitä keinoja, joita on tehtävä eteenpäin pääsemiseksi tässä elämässä.
Työni perustuu rakkauden välittämiseen jokaiselle ihmiselle. Teen sitä eri menetelmillä ja yksi näistä on kanavointi. En ole selvänäkijä enkä kanavoi vainajia. Olen läsnä ihmiselle, tarjoan ydinolemustani käytettäväksi kanavana ja opastan jokaista kuulemaan itse sisäistä ääntään.

Ajat:
60 min / 80 €
30 min / 40 €

Keskiviikkoisin sopimuksen mukaan Pihasalilla, Kalevankatu 31.

Tavoitat minut parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostitse, yhteystiedot alla.

elisabeth.manninen@kolumbus.fi
gsm:+358 40 7217733

Elisabeth Manninen
työterveyshuollon erikoislääkäri
työnohjaaja, sertifioitu business coach, mentaalivalmentaja

 VOIMAVARAVALMENNUS 

ETSITKÖ UUTTA SUUNTAA ELÄMÄSSÄSI?
KAIPAATKO MUUTOSTA?
VAATIIKO TODELLINEN MINÄSI PÄÄSTÄ JO ESILLE?

Vapauta voimavarasi ja löydä luovuutesi coachingissa (voimavaravalmennuksessa).
Kerron coachingista nettisivuillani www.elisabethmanninen.fi.
Voit tulla coachingiin ihan minkä tahansa asian kanssa. Panosta itseesi! Sinulla on oikeus hyvinvointiin.

Hinta:
60 min / 200 euroa (sis. alv:n 24 % 38,71 €)

Elisabeth Manninen
työterveyshuollon erikoislääkäri
taidemenetelmiä soveltava työnohjaaja
sertifioitu business coach
kuvataideopiskelijaMEDITATIVE HEALING

Meditative Healing – Rentoudu ja eheydy! Meditative Healingin tarkoituksena on sisäisen tasapainon, sekä ulkoisen terveyden luonnollista muodostumista ihmisessä syvän rentoutumisen kautta. Harjoittajan oma meditatiivinen läsnäolo sekä lähestyminen auttavat synnyttämään ja ylläpitämään rentoutunutta tilaa, joka mahdollistaa sekä sisäisten jännitteiden vapautumisen, että elimistön omien parannusmekanismien aktivoitumisen. Meditative Healing tarjoaa tilan syvemmälle rentoutumiselle. Se tukee eheytymistä olemuksen syvemmillä tasoilla, sekä tietoisuuden herkistymistä.

Hoito kestää noin 30-40 min ja soveltuu kaikille.

Hinta:  28 € / yksilöllisesti sovittavissa. (esim. työttömät ja vähävaraiset).

Risto.Heikkinen@nym.hush.com / 050 5605 421


 

AYURVEDA FOR A NORDIC LIFESTYLE

Ayurvedic principles and nutrition according to the time-honored and holistic path of Ayurveda.
During your 90 minute consultation you will receive pulse and tongue diagnosis, then learn how to understand your constitution.
This information can help you to find your unique state of balanced health and fight off disease.

A daily rhythm, diet, and exercise program will be designed specifically for you. We will discuss how to use Indian and Nordic food as “medicine,” as well how to improve digestion and increase immunity through simple Ayurvedic recipes and remedies.

Many remedies are handmade by Justine and her company PRASAD.

Price: 90 min. Ayurveda Consultation €80.
Ayurvedic consultant
Justine Cederberg
info@prasad.fi
tel. 044 502 0080

ohjaajakuvakaksiWEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

KEHON LIIKKUVUUSHOITO

Hoito tehdään vaatteet päällä, esim.farkut tai verkkarit ja T-paita käyvät hyvin. Suoristan kehon linjat ja painelen kipu- ja jännityspisteitä. Korjaan asentovirheitä pehmeästi, ilman manipulaatiota. Aktivoin liikkuvuutta kehon pysähtyneille alueille. Yläselän jäykkyys vähenee ja liikkuvuus paranee, jolloin alaselkä saa paremman tuen. Käsittely palauttaa kehon luonnollisen linjauksen ja auttaa rasittuneisiin tai kipeytyneisiin hartioihin ja käsiin, niska- ja selkävaivoihin sekä yleiseen stressaantuneisuuteen. Neuvon myös keinoja ylläpitää itse hyvät seisoma- ja istuma-asennot, mikä auttaa jaksamaan paremmin. Yleensä kolmesta kerrasta on jo selvästi apua. Halutessa voin liittää hoitoon äänihierontaa. Hoito maksaa 60 € ja siihen on hyvä varata tunti aikaa.

ÄÄNIHIERONTA

Hoidon aikana soivat kulhot asetellaan keholle eri kohtiin. Värähtelevät ylä-äänet syvärentouttavat kehoa: tämä kuuluu lempeänä musiikkina sekä tuntuu värähtelynä keholla. Hoito vaikuttaa solutasolle saaden kehon sisältämän veden värähtelemään harmonisesti. Hoito rauhoittaa kehoa ja olemusta kokonaisvaltaisesti sekä lievittää kipuja. Käsittely kestää noin tunnin. On tärkeää juoda vettä sekä ennen että jälkeen hoidon. Suosittelen kolmea hoitokertaa n. viikon välein, jolloin joka kerralla keho pääsee rentoutumaan syvemmin. Kolme kerran sarja ensimmäisellä kerralla maksettuna 160 €, yksittäiset kerrat 60€/60min.

 

TIIBETILÄINEN ÖLJYHIERONTA

Lämmin, miedontuoksuinen öljy levitetään koko keholle rentouttavilla sivelyillä ja paineluilla, jopa korviin laitetaan öljypumpulit. Painelen ja suoristelen kehoa lempeästi sekä käyn läpi jäsenien liikeratoja. Kokonaisvaltaisen rentouttavan hieronnan vaikutuksesta kehon omat parantumismekanismit pääsevät aktivoitumaan. Käytän osana hoitoa soivia kulhoja sekä rentouttavaa musiikkia. Kolme hoitokertaa tasapainottaa hyvin kehoa. Hieronta sopii hyvin ayurveda-konsultaatioiden jatkoksi. Hieronta maksaa 80 €/70min, kolmen kerran sarja ensimmäisellä kerralla maksettuna 210€.

Salla Järvinen, koulutettu hieroja

Varaukset ja tiedustelut Puh.0400-616428

 


 

hoitohuone